Бесплатна Достава
Со секоја сметка над 1.500 ден

Безбедна Достава
Дупла заштита при транспорт

Повраток на Пари/Продукт
Во рокот 7 работни дена

Трски

Конци

Јадици

Додатоци

 • Jovica.J

  " Нарачав Formax Tornado SPIN 2.44m 7-28g  и машинка Formax Zayden 3000. Одлична и брза достава прво тестирање на трската и машинката пастрмка 2.500г :)
  Видете на Facebook  "
  -Кичево

 • Нено.И

  "Нарачав Машинка Formax Blaze 3000. Бесплатна достава и супер машинка со резервна шпулна"
  -Skopje

 • Nike

  "Ловим на блинкер повеќе од 30г многу трски сум имал и се уште имам но Formax Zayden JIG 2.10m 5-25g според мене е идеална трска за блинкер на реки, мала трска, одлична акција, прецизна и издржлива.
  Пастрмка од 2.340г на Вардар ја извадив без проблем им пратив и слики на Фејзбук видете "
  -Tetovo

 • Predrag

  "Нарачав Formax Cyclone 6000 Машинка  одлична и брза достава за еден ден стигна. "
  -Gostivar

 • Zoran.V

  "Нарачав трска, дигитална вага, и друга опрема. Се стигна брзо и се беше екстра."
  -Strumica

 • Nikita

  "Нарачав Трска Formax Tactic Power BOLO 500  трската е одлична, многу лесна, еластична и солиден материјал."
  -Demir Hisar

1 на 6

Брендови и партнери

 • VardarShop

  Риболовот повеќе од спорт!

  Риболовот е популарна активност на отворено во која уживаат милиони луѓе ширум светот. Но, освен тоа што е релаксирачко и пријатно поминување на времето, има многу придобивки од риболовот како...

  Риболовот повеќе од спорт!

  Риболовот е популарна активност на отворено во која уживаат милиони луѓе ширум светот. Но, освен тоа што е релаксирачко и пријатно поминување на времето, има многу придобивки од риболовот како...