Клуб Картичка

Почитувани клинети како благодарност на досегашната подршка во текот на овие 6 месеци ВарадарШоп започнува со доделување на првите картички за попуст.

Од 01.11.2022 До 31.12.2022 Со секоја онлајн нарачка над 3.000ден добивате клуб картичка со 10% попуст која може да ја користите при секоја ваша наредна нарачка (нема ограничувања на бројот на нарачки) без разлика на сумата која сте ја нарачале.

*Попустот важи и при првата нарачка во која ја добивате каричка. (значи вашата прва нарачка од 3.000ден со вклучениот попуст на картичката ќе биде 2.700ден)

*Картичката содржи единствен код кој може да го користите во иднина за добивање на попуст.

По завршување на промотивниот период секој кој во периодот Од 01.01.2023 До 31.12.2023 направи вкупна сума во тој период од 12.000ден ќе се стекне со картичка за попуст.

Исто така сакаме да ве информираме дека наскоро покрај проширувањето на асортиманот од брендот FORMAX на нашата веб страна ќе може да правите нарачки и за брендовите: Trabucco Ron Thompson, Prologic, DAM, Savage Gear, Jaxon, Spro, Scierra… и други.

ВардарШоп од Рибари за рибари.