News

Зошто на рибарите не им се вели „со среќа“ !

Зошто на рибарите не им се вели „со среќа“ !

Зошто на рибарите не им се вели „со среќа“, вклучувајќи ги и рекреативните риболовци?-За рибарите и рекреативните риболовци, успехот е резултат на нивната посветеност, вештини и љубов кон риболовот, а...

Зошто на рибарите не им се вели „со среќа“ !

Зошто на рибарите не им се вели „со среќа“, вклучувајќи ги и рекреативните риболовци?-За рибарите и рекреативните риболовци, успехот е резултат на нивната посветеност, вештини и љубов кон риболовот, а...

VardarShop

Риболовот повеќе од спорт!

Риболовот е популарна активност на отворено во која уживаат милиони луѓе ширум светот. Но, освен тоа што е релаксирачко и пријатно поминување на времето, има многу придобивки од риболовот како...

Риболовот повеќе од спорт!

Риболовот е популарна активност на отворено во која уживаат милиони луѓе ширум светот. Но, освен тоа што е релаксирачко и пријатно поминување на времето, има многу придобивки од риболовот како...