За Нас


VardarShop Каде страста се среќава со задоволството.

Основана во 2022 година од млади ентузијасти, нашата продавница за риболовна опрема е родена од заедничка љубов кон риболовот како спорт.

Ја разбираме возбудата на уловот, релаксираноста во текот на риболовот и уживањето во природа со добро одбрано друштво.

Во нашата продавница нудиме внимателно избрана опрема и додатоци за риболов, избрани од искусни риболовци. Нашето мото, „од рибарите за рибарите“,  ја одразува нашата посветеност да им обезбедиме на колегите љубители на риболов квалитетна опрема што ја заслужуваат по доста пристапни цени.

Без разлика дали сте искусен професионалец или штотуку го започнувате вашето риболовно патување, ние сме тука да ве поддржиме со врвна опрема и стручни совети. Ние сме повеќе од само продавница, ние сме заедница обединета со страст на риболовот.

VardarShop 2022
Основана од ваши колеги риболовци.