Enter

Enter Lure M Torba

Enter Lure M Torba

Регуларна цена 1,990 ден
Регуларна цена Акциска цена 1,990 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 3

Торбата е со исклучителен квалитет и за мамки и за други додатоци. Изработен од силен и цврст, двојно водоотпорен најлон материјал, така што вашата опрема внатре останува сува. Засилено гумено дно, две странични прегради со надворешни гумирани џебови, една предна поголема преграда со два џеба внатре.

Прилагодлив и зајакнат ремен за рамо. Внатре има две проѕирни пластични кутии со прегради со димензии 25x20x4 cm.

Димензии 35х25х18см.
Видете повеќе

Информации за клиентите

Торбата е со исклучителен квалитет и за мамки и за други додатоци. Изработен од силен и цврст, двојно водоотпорен најлон материјал, така што вашата опрема внатре останува сува. Засилено гумено дно, две странични прегради со надворешни гумирани џебови, една предна поголема преграда со два џеба внатре.

Прилагодлив и зајакнат ремен за рамо. Внатре има две проѕирни пластични кутии со прегради со димензии 25x20x4 cm.

Димензии 35х25х18см.

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.