Formax

Visage Feeder 4000

Visage Feeder 4000

Регуларна цена 4,350 ден
Регуларна цена Акциска цена 4,350 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 4

Formax Visage Feeder 4000 е извонредно добро изработена и модерно дизајнирана машина наменета за фидер риболов, а опремена е со 7+1 лежишта, има широка алуминиумска макара со две одлични штипки, незаменлив систем со вратило за црв (бескрајна завртка ) се грижи за редење.исто така има прецизна предна сопирачка, водилка против жици и силна рачка со CNC пресек со удобно држење. Благодарение на моќниот менувач од 4,6:1, лесно ги влече и најтешките фидери, а капацитетот на макарата е 0,20/200 m. Тежината на оваа навистина фантастична нова машина и врвниот модел во нашата палета на фидер е 380 грама.

Големина 4000
Број на лагери 7+1
4,6:1 пренос
Бренд Formax
Капацитет 0,20/200 м
Тежина 380 g

Видете повеќе

Информации за клиентите

Formax Visage Feeder 4000 е извонредно добро изработена и модерно дизајнирана машина наменета за фидер риболов, а опремена е со 7+1 лежишта, има широка алуминиумска макара со две одлични штипки, незаменлив систем со вратило за црв (бескрајна завртка ) се грижи за редење.исто така има прецизна предна сопирачка, водилка против жици и силна рачка со CNC пресек со удобно држење. Благодарение на моќниот менувач од 4,6:1, лесно ги влече и најтешките фидери, а капацитетот на макарата е 0,20/200 m. Тежината на оваа навистина фантастична нова машина и врвниот модел во нашата палета на фидер е 380 грама.

Големина 4000
Број на лагери 7+1
4,6:1 пренос
Бренд Formax
Капацитет 0,20/200 м
Тежина 380 g

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.