Formax

Visage Feeder 3000

Visage Feeder 3000

Регуларна цена 4,000 ден
Регуларна цена Акциска цена 4,000 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 5

Formax Visage Feeder 3000 е исклучително добро изработена и модерно дизајнирана машина наменета за фидер риболов, и е опремена со лежиште 7+1, има широк алуминиумски калем со две одлични клипови за линијата и незаменлив систем со црв. вратило (бескрајна завртка) се грижи за редење, има и прецизна предна сопирачка, водилка против жици и силна рачка со CNC сечење со удобно држење. Има преносен однос 5,2:1, а капацитетот на макарата е 0,20/250 m. Тежината на оваа навистина фантастична нова машина и врвниот модел во нашата палета на фидер е 298 грама.

Големина 3000
Број на лагери 7+1
Пренос 5,2:1
Бренд Formax
Капацитет 0,20/250 m
Тежина 298 g

Видете повеќе

Информации за клиентите

Formax Visage Feeder 3000 е исклучително добро изработена и модерно дизајнирана машина наменета за фидер риболов, и е опремена со лежиште 7+1, има широк алуминиумски калем со две одлични клипови за линијата и незаменлив систем со црв. вратило (бескрајна завртка) се грижи за редење, има и прецизна предна сопирачка, водилка против жици и силна рачка со CNC сечење со удобно држење. Има преносен однос 5,2:1, а капацитетот на макарата е 0,20/250 m. Тежината на оваа навистина фантастична нова машина и врвниот модел во нашата палета на фидер е 298 грама.

Големина 3000
Број на лагери 7+1
Пренос 5,2:1
Бренд Formax
Капацитет 0,20/250 m
Тежина 298 g

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.