Formax

Visage Aluma Feeder 4000

Visage Aluma Feeder 4000

Регуларна цена 5,100 ден
Регуларна цена Акциска цена 5,100 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 3

Фидер машинка од најновата генерација, ултра модерен дизајн и исклучителни перформанси! Visage Aluma Feeder 4000 има цврсто метално (алуминиумско) куќиште со моќен механизам за пренос. Силната и елегантна рачка на оваа машина со пресек со CNC е заштрафна во челичната осовина на погонскиот запчаник, а има и прекинувач за макара направен од едно парче (парче алуминиум). Предната сопирачка има јаглеродни дискови, така што може да издржи многу долги дупчалки без никакви проблеми (максимум влечење 8 кг), а исто така има и брза „Speed ​​drag“ (SD) стегач за макара. Макарата е алуминиумска, со голем дијаметар и има два клипа во две бои (црвена и црна). Visage Aluma Feeder совршено собира најлони и извртени линии благодарение на дотераниот систем со вратило на црви (бескрајна завртка). Во овој модел, вратилото за црви е поставено над погонскиот запченик така што тежиштето на машината е поблиску до шипката, што го намалува заморот на рацете при лиење и ја зголемува удобноста при риболов. Накратко, со новиот модел Visage Aluma Feeder, навистина високо ја подигнавме лентата за квалитет на нашите машини за фидер Formax!

Големина 4000
Број на лагери 8+1
Пренос 5.0:1
Бренд Formax
Капацитет 0,20/235 m
Тежина 320 g

Видете повеќе

Информации за клиентите

Фидер машинка од најновата генерација, ултра модерен дизајн и исклучителни перформанси! Visage Aluma Feeder 4000 има цврсто метално (алуминиумско) куќиште со моќен механизам за пренос. Силната и елегантна рачка на оваа машина со пресек со CNC е заштрафна во челичната осовина на погонскиот запчаник, а има и прекинувач за макара направен од едно парче (парче алуминиум). Предната сопирачка има јаглеродни дискови, така што може да издржи многу долги дупчалки без никакви проблеми (максимум влечење 8 кг), а исто така има и брза „Speed ​​drag“ (SD) стегач за макара. Макарата е алуминиумска, со голем дијаметар и има два клипа во две бои (црвена и црна). Visage Aluma Feeder совршено собира најлони и извртени линии благодарение на дотераниот систем со вратило на црви (бескрајна завртка). Во овој модел, вратилото за црви е поставено над погонскиот запченик така што тежиштето на машината е поблиску до шипката, што го намалува заморот на рацете при лиење и ја зголемува удобноста при риболов. Накратко, со новиот модел Visage Aluma Feeder, навистина високо ја подигнавме лентата за квалитет на нашите машини за фидер Formax!

Големина 4000
Број на лагери 8+1
Пренос 5.0:1
Бренд Formax
Капацитет 0,20/235 m
Тежина 320 g

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.