Turtle

Turtle 150m

Turtle 150m

Регуларна цена 180 ден
Регуларна цена Акциска цена 180 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Size
Должина: 150 m
Бренд: Turtle
Носивост:
0.14 5.2kg
0.16 6.7kg
0.18 8.10
0.20 mm 9.5 kg
0.22  11.8kg
0.25 14.8kg
Видете повеќе

Информации за клиентите

Должина: 150 m
Бренд: Turtle
Носивост:
0.14 5.2kg
0.16 6.7kg
0.18 8.10
0.20 mm 9.5 kg
0.22  11.8kg
0.25 14.8kg

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.