Trabucco

Trabucco XPS Soft Feel

Trabucco XPS Soft Feel

Регуларна цена 330 ден
Регуларна цена Акциска цена 330 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Size

Неговата сила достигнува високи граници на издржливост.
XPS Soft Feel е многу мек но и доста силен конец и развиен за сите видови риболов.

Должина 150 метри.

0.12 -  2.20kg
0.148 -  2.92 kg
0.181 - 4.76 kg
0.203 - 5.74 kg  
0.165 3,89 kg
0.181 4,76 kg
*Teg

Видете повеќе
 • Неговата сила достигнува високи граници на издржливост.
  XPS Soft Feel е многу мек но и доста силен конец и развиен за сите видови риболов.

  Должина 150 метри.

  0.12 -  2.20kg
  0.148 -  2.92 kg
  0.181 - 4.76 kg
  0.203 - 5.74 kg  
  0.165 3,89 kg
  0.181 4,76 kg
  *Teg

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk