Trabucco

Trabucco XPS Fluoro carbon 50m

Trabucco XPS Fluoro carbon 50m

Регуларна цена 390 ден
Регуларна цена Акциска цена 390 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Size
Направен од 100% флуокарбон, овој конец е мек, отпорен на абење и добро тоне. Неговата главна карактеристика е тоа што има многу низок индекс на рефракција, што го прави невидлив во вода. Карактеристиките на овој конец остануваат исти и по долго време поминато во вода. Може да се користи и во слатки и во солена вода.

Должина: 50 m
Дебелина и носивост на тег:

∅ 0.104 mm 1.45 kg

∅ 0.125 mm  1,60 kg

∅ 0.145 mm  2,10 kg
Видете повеќе

Информации за клиентите

Направен од 100% флуокарбон, овој конец е мек, отпорен на абење и добро тоне. Неговата главна карактеристика е тоа што има многу низок индекс на рефракција, што го прави невидлив во вода. Карактеристиките на овој конец остануваат исти и по долго време поминато во вода. Може да се користи и во слатки и во солена вода.

Должина: 50 m
Дебелина и носивост на тег:

∅ 0.104 mm 1.45 kg

∅ 0.125 mm  1,60 kg

∅ 0.145 mm  2,10 kg

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.