Trabucco

Trabucco Max Plus Allround

Trabucco Max Plus Allround

Регуларна цена 230 ден
Регуларна цена Акциска цена 230 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Size
Исклучително мек монофиламент. Одличен сооднос цена-квалитет. Може да се користи и за слатководен и за морски риболов.
Должина: 150 m
Дебелина и носивост на тег:

∅ 0.14 mm - 2,10 kg

∅ 0.16 mm - 2,65 kg

∅ 0.18 mm -  3,20 kg

∅ 0.20 mm -  4 kg

∅ 0.25 mm - 5.80kg

∅ 0.30 mm- 8.50kg

Видете повеќе

Информации за клиентите

Исклучително мек монофиламент. Одличен сооднос цена-квалитет. Може да се користи и за слатководен и за морски риболов.
Должина: 150 m
Дебелина и носивост на тег:

∅ 0.14 mm - 2,10 kg

∅ 0.16 mm - 2,65 kg

∅ 0.18 mm -  3,20 kg

∅ 0.20 mm -  4 kg

∅ 0.25 mm - 5.80kg

∅ 0.30 mm- 8.50kg

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.