Trabucco

Trabucco Hydrus Bls Twin-force 5m

Trabucco Hydrus Bls Twin-force 5m

Регуларна цена 3,100 ден
Регуларна цена Акциска цена 3,100 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 3

Hydrus е болоњезе направено од HR карбон, опремено со проводници(окца) Sic, додека на дното на стапот има алуминиумско капаче. Станува збор за прачка со одлично дејство и тежина на фрлање од 25 гр. Максимална препорачана дебелина на конец е 0,20 mm.

Должина 5,00 м

Тежина за фрлање до 25 гр
Број на делови Телескоп
Трансп. должина 126 cm
Бренд: Trabucco 
Тежина 240 g
Видете повеќе

Информации за клиентите

Hydrus е болоњезе направено од HR карбон, опремено со проводници(окца) Sic, додека на дното на стапот има алуминиумско капаче. Станува збор за прачка со одлично дејство и тежина на фрлање од 25 гр. Максимална препорачана дебелина на конец е 0,20 mm.

Должина 5,00 м

Тежина за фрлање до 25 гр
Број на делови Телескоп
Трансп. должина 126 cm
Бренд: Trabucco 
Тежина 240 g

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.