Tica

Tica Insignia Bolo

Tica Insignia Bolo

Регуларна цена 7,500 ден
Регуларна цена 10,000 ден Акциска цена 7,500 ден
- 25% Продадено

На залиха 5

Size
Tica Technium Bolognese. Една од најдобрите серии на овој производител.
Трските имаат исклучителна острина и се доста лесни. Одлични за разни видови на риболов, на реки и езера. Направени од цврст карбон 40T.


Должина 5 m

Тежина за фрлање  2-20 g
Број на делови Телескоп (5 секции) 
Трансп. должина 148cm
Бренд: Tica
Тежина 143g

Должина 6 m
Тежина за фрлање 5-20 g
Број на делови Телескоп (6 секции) 
Трансп. должина 148cm
Бренд: Tica
Тежина  194g

Видете повеќе
 • Tica Technium Bolognese. Една од најдобрите серии на овој производител.
  Трските имаат исклучителна острина и се доста лесни. Одлични за разни видови на риболов, на реки и езера. Направени од цврст карбон 40T.


  Должина 5 m

  Тежина за фрлање  2-20 g
  Број на делови Телескоп (5 секции) 
  Трансп. должина 148cm
  Бренд: Tica
  Тежина 143g

  Должина 6 m
  Тежина за фрлање 5-20 g
  Број на делови Телескоп (6 секции) 
  Трансп. должина 148cm
  Бренд: Tica
  Тежина  194g

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk