Owner

Owner 50354-15

Owner 50354-15

Регуларна цена 100 ден
Регуларна цена Акциска цена 100 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Екстремно квалитетни и остри бели јадици (никел), опремени со врвови „Супер игла“. Имаат подолг врат. Тие се одличен избор за фаќање бела риба.

Големина 15
Боја бела
Пакување 18

Видете повеќе

Информации за клиентите

Екстремно квалитетни и остри бели јадици (никел), опремени со врвови „Супер игла“. Имаат подолг врат. Тие се одличен избор за фаќање бела риба.

Големина 15
Боја бела
Пакување 18

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.