KKarp

KKarp Mimetic 600m

KKarp Mimetic 600m

Регуларна цена 650 ден
Регуларна цена Акциска цена 650 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Size
Kkarp дизајнираше нов најлон MIMETIC на барање на „риболовецот на крап“, наменет за риболов во тешки услови. Неговата боја овозможува совршена камуфлажа на коритото на реката. Во исто време, рефлексијата на боите од кафена до зелена му дава на риболовецот добра видливост, со што ја олеснува контролата. Отпорот на абење и јачината на јазолот го прават погоден за најтешки услови. Овој најлон најде примена во реални услови, а риболовците со задоволство го користат.

Боја: Камуфлажна

Дебелина и носивост на тег:

∅ 0.309 mm - 8,50 kg

∅ 0.325 mm - 9,45 kg

∅ 0.354 mm -  10,50 kg


Видете повеќе

Информации за клиентите

Kkarp дизајнираше нов најлон MIMETIC на барање на „риболовецот на крап“, наменет за риболов во тешки услови. Неговата боја овозможува совршена камуфлажа на коритото на реката. Во исто време, рефлексијата на боите од кафена до зелена му дава на риболовецот добра видливост, со што ја олеснува контролата. Отпорот на абење и јачината на јазолот го прават погоден за најтешки услови. Овој најлон најде примена во реални услови, а риболовците со задоволство го користат.

Боја: Камуфлажна

Дебелина и носивост на тег:

∅ 0.309 mm - 8,50 kg

∅ 0.325 mm - 9,45 kg

∅ 0.354 mm -  10,50 kg


Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.