Gica

Gica Mix Atraktor 250ml

Gica Mix Atraktor 250ml

Регуларна цена 280 ден
Регуларна цена Акциска цена 280 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

Продадено

Style
Gica Mix Atraktor 250ml
Достапни:  Ванила, Слатка пченка, Јагода, Сирење/Кашкавал(cheese), Тути Фрути, E-12, Тигров орев,

Течен додаток наменет за широк спектар на риболовци. Овој производ содржи ароми, стимуланси за апетит и други состојки потребни за привлеккување на крап.
Со негова употреба се зголемува привлечноста на храната и мамката на јадицата со создавање на концентриран облак од арома околу храната, стимулатор кој имитира фитопланктон, а со тоа ја зголемува привлечноста на мамката. Основната примена на овој додаток е тоа што со килограм основна храна која нема да има мирис, во неколку чекори имате неколку видови на различна храна во различни ароми.

Се користи со додавање 20 ml на 1 kg храна
Видете повеќе

Информации за клиентите

Gica Mix Atraktor 250ml
Достапни:  Ванила, Слатка пченка, Јагода, Сирење/Кашкавал(cheese), Тути Фрути, E-12, Тигров орев,

Течен додаток наменет за широк спектар на риболовци. Овој производ содржи ароми, стимуланси за апетит и други состојки потребни за привлеккување на крап.
Со негова употреба се зголемува привлечноста на храната и мамката на јадицата со создавање на концентриран облак од арома околу храната, стимулатор кој имитира фитопланктон, а со тоа ја зголемува привлечноста на мамката. Основната примена на овој додаток е тоа што со килограм основна храна која нема да има мирис, во неколку чекори имате неколку видови на различна храна во различни ароми.

Се користи со додавање 20 ml на 1 kg храна

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.