Formax

FXN-Match Sinking 150m

FXN-Match Sinking 150m

Регуларна цена 160 ден
Регуларна цена Акциска цена 160 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Size

Современ и исклучително квалитетен конец за тонење специјално дизајниран за потребите на риболов кои бараат тонење.
Има рубин-црвена боја, прецизно дефиниран дијаметар, голема носивост и мало издолжување.

Должина: 150 m
Марка: Формакс
Носивост: 2.9 kg  0.148 mm
Носивост: 3.7 kg  0.165 mm
Носивост: 4.6 kg  0.185 mm
Носивост: 5.5 kg  0.20 mm
Носивост: 6.4 kg  0.22 mm

Видете повеќе

Информации за клиентите

Современ и исклучително квалитетен конец за тонење специјално дизајниран за потребите на риболов кои бараат тонење.
Има рубин-црвена боја, прецизно дефиниран дијаметар, голема носивост и мало издолжување.

Должина: 150 m
Марка: Формакс
Носивост: 2.9 kg  0.148 mm
Носивост: 3.7 kg  0.165 mm
Носивост: 4.6 kg  0.185 mm
Носивост: 5.5 kg  0.20 mm
Носивост: 6.4 kg  0.22 mm

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.