Enter

Enter X4 Braided Line- 135 M.

Enter X4 Braided Line- 135 M.

Регуларна цена 450 ден
Регуларна цена Акциска цена 450 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Size
X4 Braided  е целосно нова линија на плетеница во нашата понуда. X4 е роден како производ кој е направен врз основа на долго и внимателно тестирање на нашите води. X4 е маслинесто зелена. Отпорна на абење и многу мека. Идеален за долги и прецизни фрлања.

Должина: 135 m

Дебелина и носивост: 0.14 mm / 8 kg    0.18 mm / 10 kg
Боја: Маслинасто Зелена
Видете повеќе

Информации за клиентите

X4 Braided  е целосно нова линија на плетеница во нашата понуда. X4 е роден како производ кој е направен врз основа на долго и внимателно тестирање на нашите води. X4 е маслинесто зелена. Отпорна на абење и многу мека. Идеален за долги и прецизни фрлања.

Должина: 135 m

Дебелина и носивост: 0.14 mm / 8 kg    0.18 mm / 10 kg
Боја: Маслинасто Зелена

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.