Enter

Enter Urban Bolo 2000

Enter Urban Bolo 2000

Регуларна цена 1,650 ден
Регуларна цена Акциска цена 1,650 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 5

Новитет во нашиот асортиман, Enter Urban bolo, многу квалитетна и атрактивна машина со намотан најлон 0,16 mm, долг 300 m. Машината Enter Urban bolo 2000 тежи само 270 грама. и има атрактивен дизајн. Телото на машината е изработено од графит, додека макарата е од алуминиум. Рачката е графитна со удобна гумена рачка.

Број на лагери 5+1

Пренос: 4.9+:1
Бренд Enter
Капацитет ∅ 0.18mm - 350 m, ∅ 0.20mm - 300 m 
Тежина 270 gr
Големина: 2000

Видете повеќе

Информации за клиентите

Новитет во нашиот асортиман, Enter Urban bolo, многу квалитетна и атрактивна машина со намотан најлон 0,16 mm, долг 300 m. Машината Enter Urban bolo 2000 тежи само 270 грама. и има атрактивен дизајн. Телото на машината е изработено од графит, додека макарата е од алуминиум. Рачката е графитна со удобна гумена рачка.

Број на лагери 5+1

Пренос: 4.9+:1
Бренд Enter
Капацитет ∅ 0.18mm - 350 m, ∅ 0.20mm - 300 m 
Тежина 270 gr
Големина: 2000

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.