Enter

Enter Torba Rod & Reel X3 150 cm.

Enter Torba Rod & Reel X3 150 cm.

Регуларна цена 2,850 ден
Регуларна цена Акциска цена 2,850 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 2

Висококвалитетна чанта изработена од многу цврсто и висококвалитетно платно со специјална постава, дизајнирана да прими три прачки со монтирани машини. Сите прегради се физички одвоени. Чантата од десната страна има посебен џеб за преграда за чување риболовни прачки, чадори или друга опрема за риболов. Сите прегради се затворени со патент. Чантата на задната страна има две ремени, па затоа е многу практична и лесна за носење на грб.
Видете повеќе

Информации за клиентите

Висококвалитетна чанта изработена од многу цврсто и висококвалитетно платно со специјална постава, дизајнирана да прими три прачки со монтирани машини. Сите прегради се физички одвоени. Чантата од десната страна има посебен џеб за преграда за чување риболовни прачки, чадори или друга опрема за риболов. Сите прегради се затворени со патент. Чантата на задната страна има две ремени, па затоа е многу практична и лесна за носење на грб.

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.