Enter

Enter Super Match

Enter Super Match

Регуларна цена 60 ден
Регуларна цена Акциска цена 60 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Size
Колицина 10 Јадици
Универзални куки направени од специјални материјали, што им дава исклучителна издржливост и цврстина. Куките се карактеризираат со многу добра острина. Неговата примена може да се најде во речиси сите риболовни техники. Станува збор за куки со завршна обработка во никел боја, отпорни на корозија.
Видете повеќе

Информации за клиентите

Колицина 10 Јадици
Универзални куки направени од специјални материјали, што им дава исклучителна издржливост и цврстина. Куките се карактеризираат со многу добра острина. Неговата примена може да се најде во речиси сите риболовни техники. Станува збор за куки со завршна обработка во никел боја, отпорни на корозија.

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.