Enter

Enter Pva Bags

Enter Pva Bags

Регуларна цена 70 ден
Регуларна цена Акциска цена 70 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Size
Денес, кога црвите се лесно достапни и по многу поволни цени, се наметнува потребата да се откријат нови начини на претставување на мамките.

Најефективно досега било хранењето со залепени црви и во оваа смисла рибарите „откриле“ градежна перја со соодветен дијаметар, која била речиси идеална за лепење. Целата оваа операција бара многу време и пловни објекти, па затоа често е најголемата пречка за рибарите.

ПВА кесите се користат во риболов на крап долго време, па затоа беше голем предизвик нашиот тим преку тестирање да дојде до ваква структура на PVA кеси кои би одговарале на основната намена, но и нашата желба да послужиме за презентацијата од црви на дното на брзите реки.

Преку долгорочни тестови стигнавме до идеалната структура на материјалот, па сега со гордост можеме да ги претставиме НОВИТЕ PVA кеси кои можат да се хранат со црви. Доволно е да се обезбеди чакал, ориз, камења со средна големина, па дури и песок и има се што е потребно. Истурете ги црвите и материјалот за тежина во вреќата PVA, едноставно врзете го горниот дел и користете пливачка или отстранувач на куки за да ја пробиете кесата на неколку места, за да може лесно да се исфрли вишокот воздух. Во услови на ладна вода (зимска сезона) потребни се неколку минути за да се отвори кесата, додека во летни услови се доволни околу 30 секунди. Кога вреќата ќе се стопи на дното, црвите полека почнуваат да се спуштаат низводно, формирајќи патека која е неодолива за рибите. Предностите на овој вид хранење се тоа што не привлекуваме ситни риби со прашкасти и миризливи компоненти, а најмногу што е навистина исклучително едноставно. Сликите што го придружуваат овој текст се направени деновиве на З. Морава, кога по неколку вреќи, во рок од 30 минути, на местото за хранење дошла риба и тоа во интервалот кога немало улов од околните рибари.

PVA кесите се биоразградливи и се целосно еколошки решение, за разлика од лименките, облогите и женските најлонски чорапи кои досега се користеа за истите намени.
Видете повеќе

Информации за клиентите

Денес, кога црвите се лесно достапни и по многу поволни цени, се наметнува потребата да се откријат нови начини на претставување на мамките.

Најефективно досега било хранењето со залепени црви и во оваа смисла рибарите „откриле“ градежна перја со соодветен дијаметар, која била речиси идеална за лепење. Целата оваа операција бара многу време и пловни објекти, па затоа често е најголемата пречка за рибарите.

ПВА кесите се користат во риболов на крап долго време, па затоа беше голем предизвик нашиот тим преку тестирање да дојде до ваква структура на PVA кеси кои би одговарале на основната намена, но и нашата желба да послужиме за презентацијата од црви на дното на брзите реки.

Преку долгорочни тестови стигнавме до идеалната структура на материјалот, па сега со гордост можеме да ги претставиме НОВИТЕ PVA кеси кои можат да се хранат со црви. Доволно е да се обезбеди чакал, ориз, камења со средна големина, па дури и песок и има се што е потребно. Истурете ги црвите и материјалот за тежина во вреќата PVA, едноставно врзете го горниот дел и користете пливачка или отстранувач на куки за да ја пробиете кесата на неколку места, за да може лесно да се исфрли вишокот воздух. Во услови на ладна вода (зимска сезона) потребни се неколку минути за да се отвори кесата, додека во летни услови се доволни околу 30 секунди. Кога вреќата ќе се стопи на дното, црвите полека почнуваат да се спуштаат низводно, формирајќи патека која е неодолива за рибите. Предностите на овој вид хранење се тоа што не привлекуваме ситни риби со прашкасти и миризливи компоненти, а најмногу што е навистина исклучително едноставно. Сликите што го придружуваат овој текст се направени деновиве на З. Морава, кога по неколку вреќи, во рок од 30 минути, на местото за хранење дошла риба и тоа во интервалот кога немало улов од околните рибари.

PVA кесите се биоразградливи и се целосно еколошки решение, за разлика од лименките, облогите и женските најлонски чорапи кои досега се користеа за истите намени.

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.