Enter

Enter Method Feeder

Enter Method Feeder

Регуларна цена 60 ден
Регуларна цена Акциска цена 60 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Size
Количина 10 јадици
METHOD FEEDER е серија на куки направени по барање на љубителите на методата хранлива техника при риболов на крап и други видови крап. Направен е за риболовци со барања, и за рекреативни и за конкурентни риболовци. Куката е направена според најновата нано технологија со специјална облога која обезбедува екстремно ниско ниво на триење при пробивање - прободување на рибата, што резултира со лесно закачување на рибата, а со тоа и подобар улов за риболовецот. Самата форма на куката го минимизира падот на рибата.
Видете повеќе

Информации за клиентите

Количина 10 јадици
METHOD FEEDER е серија на куки направени по барање на љубителите на методата хранлива техника при риболов на крап и други видови крап. Направен е за риболовци со барања, и за рекреативни и за конкурентни риболовци. Куката е направена според најновата нано технологија со специјална облога која обезбедува екстремно ниско ниво на триење при пробивање - прободување на рибата, што резултира со лесно закачување на рибата, а со тоа и подобар улов за риболовецот. Самата форма на куката го минимизира падот на рибата.

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.