Enter

Enter Lure Shoulder Torba

Enter Lure Shoulder Torba

Регуларна цена 1,890 ден
Регуларна цена Акциска цена 1,890 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 3

Торба за на  рамо со исклучителен квалитет за мамки и други додатоци, која може да се носи и преку рамо и околу половината, со две посебни ремени. Изработен од силен и издржлив двоен водоотпорен најлон материјал, така што вашата опрема внатре останува сува. Чантата има голема преграда низ целата предна страна, на продолжениот дел од ременот изработен од истиот материјал како и чантата, има 4 џебови и две куки за потребни додатоци.

Внатре има една пластична проѕирна кутија со прегради со димензии 26x17x4 cm.

Димензии 30x20x12 cm.
Видете повеќе

Информации за клиентите

Торба за на  рамо со исклучителен квалитет за мамки и други додатоци, која може да се носи и преку рамо и околу половината, со две посебни ремени. Изработен од силен и издржлив двоен водоотпорен најлон материјал, така што вашата опрема внатре останува сува. Чантата има голема преграда низ целата предна страна, на продолжениот дел од ременот изработен од истиот материјал како и чантата, има 4 џебови и две куки за потребни додатоци.

Внатре има една пластична проѕирна кутија со прегради со димензии 26x17x4 cm.

Димензии 30x20x12 cm.

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.