Enter

Enter Lire 4000

Enter Lire 4000

Регуларна цена 2,350 ден
Регуларна цена Акциска цена 2,350 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 4


Број на лагери 8+1
Пренос: 5.2:1
Бренд: Enter
Капацитет: ∅ - 0.25m - 280m
Тежина: 308 gr
Големина: 4000

Lire е новитет за 2021 година во палетата на машини на Enter. Телото на машината е изработено од композитни материјали, додека макарата е од алуминиум, каде што покрај атрактивниот изглед се добива и тежината на самата машина - со големина 1000. Машината тежи 308 грама. Макарата е длабока, опремена со топчесто лежиште 8+1, систем за осцилација S-Curve (кој овозможува прецизно намотување на најлон на самата макара), како и дополнително прецизно влечење на моќноста. Роторот е компјутерски балансиран, додека рачката е изработена од алуминиум со пресечен CNC со исклучително висококвалитетен EVA рачка. Елегантна и прецизна, а во исто време и висококвалитетна и силна - оваа машина со неверојатна леснотија ќе ги земе и најголемите од најбрзите речни текови!
Видете повеќе

Информации за клиентите


Број на лагери 8+1
Пренос: 5.2:1
Бренд: Enter
Капацитет: ∅ - 0.25m - 280m
Тежина: 308 gr
Големина: 4000

Lire е новитет за 2021 година во палетата на машини на Enter. Телото на машината е изработено од композитни материјали, додека макарата е од алуминиум, каде што покрај атрактивниот изглед се добива и тежината на самата машина - со големина 1000. Машината тежи 308 грама. Макарата е длабока, опремена со топчесто лежиште 8+1, систем за осцилација S-Curve (кој овозможува прецизно намотување на најлон на самата макара), како и дополнително прецизно влечење на моќноста. Роторот е компјутерски балансиран, додека рачката е изработена од алуминиум со пресечен CNC со исклучително висококвалитетен EVA рачка. Елегантна и прецизна, а во исто време и висококвалитетна и силна - оваа машина со неверојатна леснотија ќе ги земе и најголемите од најбрзите речни текови!

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.