Enter

Enter Feeder Classic

Enter Feeder Classic

Регуларна цена 60 ден
Регуларна цена Акциска цена 60 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Size
Колична 10 Јадици
FEEDER CLASSIC е серија куки за риболовци кои бараат многу, и рекреативни и конкурентни. Куката е направена според најновата нано технологија со специјална облога која обезбедува екстремно ниско ниво на триење при пробивање - прободување на рибата, што резултира со лесно закачување на рибата, а со тоа и подобар улов за риболовецот. Самата форма на куката го минимизира падот на рибата. Во производството на куката се користени најквалитетни материјали од Јапонија.
Видете повеќе

Информации за клиентите

Колична 10 Јадици
FEEDER CLASSIC е серија куки за риболовци кои бараат многу, и рекреативни и конкурентни. Куката е направена според најновата нано технологија со специјална облога која обезбедува екстремно ниско ниво на триење при пробивање - прободување на рибата, што резултира со лесно закачување на рибата, а со тоа и подобар улов за риболовецот. Самата форма на куката го минимизира падот на рибата. Во производството на куката се користени најквалитетни материјали од Јапонија.

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.