Cormoran

Cormoran

Cormoran

Регуларна цена 180 ден
Регуларна цена Акциска цена 180 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 3

Size
Должина: 100 m
Бренд: Cormoran
Носивост: 5.3 kg  0.15 mm
Носивост: 7.2 kg  0.18 mm
Носивост: 13.2 kg  0.25 mm
Видете повеќе
 • Должина: 100 m
  Бренд: Cormoran
  Носивост: 5.3 kg  0.15 mm
  Носивост: 7.2 kg  0.18 mm
  Носивост: 13.2 kg  0.25 mm
  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk