Formax

Shadow Feeder 3.90m 80g

Shadow Feeder 3.90m 80g

Регуларна цена 3,600 ден
Регуларна цена Акциска цена 3,600 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

Продадено

Висококвалитетна средна шипка опремена со SiC водилки, горен држач за прачка со навој и рачка изработена од комбинација од EVA сунѓер материјал (горниот дел на рачката) и плута. Доаѓа со три заменливи врвови во јачина од 1.5, 2.0 i 2.5 oz. Сите три се направени од полн карбон и нивните горни делови се обоени со комбинација на жолта и црвена боја. Оваа шипка успешно ги помина сите тестови во Западна Морава во риболов на клен и скобаљ од пробниот риболовец на Формакс Дарко Тодосијевиќ.

Должина 3.90 m
Тежина на фрлање 80 g
Број на делови 3 + 3 врвови
Совети за хранење 1.5, 2.0 i 2.5 oz
Трансп. должина 135 cm
Бренд Formax
Тежина 270 g

Видете повеќе

Информации за клиентите

Висококвалитетна средна шипка опремена со SiC водилки, горен држач за прачка со навој и рачка изработена од комбинација од EVA сунѓер материјал (горниот дел на рачката) и плута. Доаѓа со три заменливи врвови во јачина од 1.5, 2.0 i 2.5 oz. Сите три се направени од полн карбон и нивните горни делови се обоени со комбинација на жолта и црвена боја. Оваа шипка успешно ги помина сите тестови во Западна Морава во риболов на клен и скобаљ од пробниот риболовец на Формакс Дарко Тодосијевиќ.

Должина 3.90 m
Тежина на фрлање 80 g
Број на делови 3 + 3 врвови
Совети за хранење 1.5, 2.0 i 2.5 oz
Трансп. должина 135 cm
Бренд Formax
Тежина 270 g

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.