Enter

Enter SUPERSTAR BLS 4m

Enter SUPERSTAR BLS 4m

Регуларна цена 1,420 ден
Регуларна цена Акциска цена 1,420 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 2

SuperStar серијата висококвалитетни карбон боло трска наменети за риболов со пловка. Исклучително лесен, со одлична цена, опремен со Sic проводници, од кои вториот спроводник е лизгачки.

Должина 4m
Тежина 165 gr

Број на делови Телескоп
Трансп. должина 123 cm
Бренд Enter

Видете повеќе

Информации за клиентите

SuperStar серијата висококвалитетни карбон боло трска наменети за риболов со пловка. Исклучително лесен, со одлична цена, опремен со Sic проводници, од кои вториот спроводник е лизгачки.

Должина 4m
Тежина 165 gr

Број на делови Телескоп
Трансп. должина 123 cm
Бренд Enter

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.