Роденденски Попуст

Почитувани и ценети клиенти,

Овој месец се одбележува една година од отварањето на ВардарШоп.
Бескрајно сме ви благодарни за вашата поддршка и лојалност.
Го започнавме ова патување со заедничка страст према риболовот и желбата да им обезбедиме на колегите риболовци најквалитетна опрема по пристапни цени.

Во текот на оваа прва година, пораснавме и научивме толку многу, благодарение на вас. Вашите повратни информации, предлози и нарачки ни помогнаа да го подобриме и прошириме изборот на производи, функционалноста на веб-страницата и услугите за клиентите.

Додека гледаме напред кон иднината, возбудени сме што ќе продолжиме да растеме и да ги шириме нашите понуди за подобро да ги задоволиме вашите потреби за риболов. Секогаш ќе се стремиме да ви ја обезбедиме најдобрата опрема, стручни совети и исклучително квалитетна услуга пред се.

Ви благодариме што бевте и сте дел од нашето патување и што ни помогнавте да ја достигнеме оваа значајна пресвртница.
Еве уште многу години на риболов успех заедно!Како знак на нашата благодарност, и во пресред на велигденските празници би сакале да ви понудиме неколку комбо пакети кој се на попуст.
*Попустот важи од 08.04.2023 до 16.04.2023 КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ.

За дополнителни информации слободно може да не контактирате.