Trabucco

Trabucco Astore Nrg-lite 5m

Trabucco Astore Nrg-lite 5m

Регуларна цена 5,450 ден
Регуларна цена Акциска цена 5,450 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 2

Линијата Astore bolognese е комплетна серија која ќе ги задоволи вкусовите на повеќето пловкароши.

Моделот NRG lite е пред сè исклучително дизајниран, што е карактеристично за италијански стап. Изработен е од CX1 Micropitch карбон, со гумирана рачка и заштитен приклучок за пена EVA во основата на стапот. Приклучокот EVA оди преку обичниот алуминиумски приклучок и го штити стапот од прашина, песок и вода. Има и Sic врски.

NRG Lite има тежина на леење од 16 грама и затоа е одличен избор за риболов во застојани и средно проточни води. Препорачаната максимална дебелина на вратоврската за оваа прачка е 0,16 mm.

Должина 5 m
Тежина за фрлање 12-16 gr
Број на делови Телескоп 
Трансп. должина 137 cm
Бренд: Trabucco
Тежина 210 gr
Видете повеќе

Информации за клиентите

Линијата Astore bolognese е комплетна серија која ќе ги задоволи вкусовите на повеќето пловкароши.

Моделот NRG lite е пред сè исклучително дизајниран, што е карактеристично за италијански стап. Изработен е од CX1 Micropitch карбон, со гумирана рачка и заштитен приклучок за пена EVA во основата на стапот. Приклучокот EVA оди преку обичниот алуминиумски приклучок и го штити стапот од прашина, песок и вода. Има и Sic врски.

NRG Lite има тежина на леење од 16 грама и затоа е одличен избор за риболов во застојани и средно проточни води. Препорачаната максимална дебелина на вратоврската за оваа прачка е 0,16 mm.

Должина 5 m
Тежина за фрлање 12-16 gr
Број на делови Телескоп 
Трансп. должина 137 cm
Бренд: Trabucco
Тежина 210 gr

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.