Formax

Tornado SPIN 2.44m 7-28g

Tornado SPIN 2.44m 7-28g

Регуларна цена 2,190 ден
Регуларна цена Акциска цена 2,190 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

Продадено

Дводелна trska за блинкер изработена од IM8 карбон, многу лесна и елегантна, брза акција, наменета за (пастрмка, клен...). Опремен е со лесни и елегантни едностепени SiC проводници, ергономски обликуван држач за машина и рачка изработена од сунѓерест EVA материјал. Држачот на машината е целосно изработен од EVA материјал, така што трската е многу удобна во раката. Врската помеѓу деловите е класична и прецизно направена. Торнадото е уште една во низата исклучителни трски за блинкер Formax со фантастична цена-квалитет! \n \nДолжина: 2,44 m \nТежина за фрлање: 7-28 гр \nБрој на делови: 2 \nТрансп. должина: 160 см \nМарка Формакс \n
Видете повеќе
 • Дводелна trska за блинкер изработена од IM8 карбон, многу лесна и елегантна, брза акција, наменета за (пастрмка, клен...). Опремен е со лесни и елегантни едностепени SiC проводници, ергономски обликуван држач за машина и рачка изработена од сунѓерест EVA материјал. Држачот на машината е целосно изработен од EVA материјал, така што трската е многу удобна во раката. Врската помеѓу деловите е класична и прецизно направена. Торнадото е уште една во низата исклучителни трски за блинкер Formax со фантастична цена-квалитет! \n \nДолжина: 2,44 m \nТежина за фрлање: 7-28 гр \nБрој на делови: 2 \nТрансп. должина: 160 см \nМарка Формакс \n
  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk