Formax

Rivercraft BOLO 500

Rivercraft BOLO 500

Регуларна цена 3,950 ден
Регуларна цена Акциска цена 3,950 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

Продадено

Серија високо квалитетни трски изработени од карбон со висок модул HM2 и со исклучителен сооднос на цена, квалитет и перформанси. Трските Rivercraft Bolo се лесни и многу силни( издржливи ) фрлаат олово од 5 -30 g. Тие се опремени со SiC проводници, држач „патент“ за машинка и имаат алуминиумски капачиња на крајот од рачката. Квалитетни шипки со универзална намена, одлични за риболов на различни терени.
\n
\nДолжина 5,00 м
\nТежина за фрлање 5-30 гр
\nБрој на делови Телескоп
\nТрансп. должина 134,5 см
\nМарка Формакс
\nТежина на стап 184 гр

Видете повеќе
 • Серија високо квалитетни трски изработени од карбон со висок модул HM2 и со исклучителен сооднос на цена, квалитет и перформанси. Трските Rivercraft Bolo се лесни и многу силни( издржливи ) фрлаат олово од 5 -30 g. Тие се опремени со SiC проводници, држач „патент“ за машинка и имаат алуминиумски капачиња на крајот од рачката. Квалитетни шипки со универзална намена, одлични за риболов на различни терени.
  \n
  \nДолжина 5,00 м
  \nТежина за фрлање 5-30 гр
  \nБрој на делови Телескоп
  \nТрансп. должина 134,5 см
  \nМарка Формакс
  \nТежина на стап 184 гр

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk