Formax

Meredov 60x60cm 1.80m

Meredov 60x60cm 1.80m

Регуларна цена 850 ден
Регуларна цена Акциска цена 850 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

на залиха

Кепче класичен триаголен облик, димензии 60х60 см и должина 180 см. Има лесна и силна алуминиумска рамка и силна и густа мрежа со средна длабочина. Опремен е и со механизам за брзо преклопување на мерната глава. Мрежата е посебно засилена во делот каде што се поврзува со рамката (тој дел од мрежата е изработен од погуст и поцврст материјал). Рачката е телескопска, изработена од алуминиум и има гумена рачка. Оваа мрежа е универзална и ќе работи добро за мали до средни риби.

Видете повеќе
 • Кепче класичен триаголен облик, димензии 60х60 см и должина 180 см. Има лесна и силна алуминиумска рамка и силна и густа мрежа со средна длабочина. Опремен е и со механизам за брзо преклопување на мерната глава. Мрежата е посебно засилена во делот каде што се поврзува со рамката (тој дел од мрежата е изработен од погуст и поцврст материјал). Рачката е телескопска, изработена од алуминиум и има гумена рачка. Оваа мрежа е универзална и ќе работи добро за мали до средни риби.

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk