Formax

LEGACY SPIN NG 2.10m 10-40g

LEGACY SPIN NG 2.10m 10-40g

Регуларна цена 1,750 ден
Регуларна цена Акциска цена 1,750 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

Продадено

Новата генерација на нашата исклучително популарна spin трска  Legacy! Legacy Spin NG сега е направен од уште подобар материјал - карбон IM12, така што е значително полесен од својот претходник, има брзо дејство и е опремен со водилки за SiC, држач за машина со навој и рачка од плута со краеви од EVA материјал. Врската помеѓу деловите е класично обложена (горниот дел оди до долниот). Одлична прачка за spin по многу прифатлива цена, лесна и силна!

Должина 2,10 m
Тежина на лиење 10-40 g
Број на делови 2
Трансп. должина 110 см
Бренд Formax
Тежина 128 g

Видете повеќе
 • Новата генерација на нашата исклучително популарна spin трска  Legacy! Legacy Spin NG сега е направен од уште подобар материјал - карбон IM12, така што е значително полесен од својот претходник, има брзо дејство и е опремен со водилки за SiC, држач за машина со навој и рачка од плута со краеви од EVA материјал. Врската помеѓу деловите е класично обложена (горниот дел оди до долниот). Одлична прачка за spin по многу прифатлива цена, лесна и силна!

  Должина 2,10 m
  Тежина на лиење 10-40 g
  Број на делови 2
  Трансп. должина 110 см
  Бренд Formax
  Тежина 128 g

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk