Carp Pro

ESCOL WRS BITE ALARM 4+1

ESCOL WRS BITE ALARM 4+1

Регуларна цена 7,450 ден
Регуларна цена Акциска цена 7,450 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

Продадено

Комплет безжични електронски индикатори од најновата генерација од познатата компанија Carp Pro. Индикаторите на Escol WRS имаат вградени метални шипки (вертикални шипки) кои ја штитат шипката од паѓање од индикаторот при налети на ветер или силни странични движења на рибата. По потреба може да се отстранат шипки. На предната страна, овие индикатори имаат копчиња V, T и S (гласност, тон, чувствителност) преку кои гласноста на звукот (7 нивоа на јачина + тивок режим), потоа типот на тонот (8 различни тонови) и чувствителноста на индикаторот (5 нивоа на чувствителност) може да се прилагодат. Тука е и копчето L преку кое можете да ја поставите бојата на LED индикаторот и можете да изберете од дури 12 бои. Индикаторите Escol WRS имаат аларм за ниска батерија (ЛЕД трепка на секои 5 секунди), функција „пад наназад“ (индикаторот сигнализира со различни тонови кога рибата се оддалечува од вас или кога се движи кон вас, плус кога рибата е движејќи се кон вас, LED свети бела светлина). Исто така, овие индикатори имаат меморија за мамката што ја зема рибата – сијаличката на индикаторот трепка уште 20 секунди по преземањето на мамката. Показателите на Escol WRS имаат секако врска и за осветлен свингер.
Основата на комплетот Escol WRS (приемник) има V копче напред за прилагодување на јачината на звукот, потоа копче за вклучување на вибрациите на основата, копче M за ресетирање на врската со индикаторите и копче за вклучување LED светлото. Имено, со притискање на копчето со слика на светилка се пали ЛЕД-то сместено во „антената“ на основата, така што основата (ресиверот) може да се користи и како мала ламба.
Индикаторите ESCOL WRS се напојуваат со една батерија од 9V (6F22), додека основата се напојува од 2 батерии ААА. Комплет од овие индикатори доаѓа спакуван во убаво пластично транспортно куќиште, а заедно со основата и индикаторите добивате и комплет батерии за нив. Пакетот вклучува и ремен за носење на основата околу зглобот.
Опсег: 200-250 m, класа на запечатување и отпор: IP66
Видете повеќе
 • Комплет безжични електронски индикатори од најновата генерација од познатата компанија Carp Pro. Индикаторите на Escol WRS имаат вградени метални шипки (вертикални шипки) кои ја штитат шипката од паѓање од индикаторот при налети на ветер или силни странични движења на рибата. По потреба може да се отстранат шипки. На предната страна, овие индикатори имаат копчиња V, T и S (гласност, тон, чувствителност) преку кои гласноста на звукот (7 нивоа на јачина + тивок режим), потоа типот на тонот (8 различни тонови) и чувствителноста на индикаторот (5 нивоа на чувствителност) може да се прилагодат. Тука е и копчето L преку кое можете да ја поставите бојата на LED индикаторот и можете да изберете од дури 12 бои. Индикаторите Escol WRS имаат аларм за ниска батерија (ЛЕД трепка на секои 5 секунди), функција „пад наназад“ (индикаторот сигнализира со различни тонови кога рибата се оддалечува од вас или кога се движи кон вас, плус кога рибата е движејќи се кон вас, LED свети бела светлина). Исто така, овие индикатори имаат меморија за мамката што ја зема рибата – сијаличката на индикаторот трепка уште 20 секунди по преземањето на мамката. Показателите на Escol WRS имаат секако врска и за осветлен свингер.
  Основата на комплетот Escol WRS (приемник) има V копче напред за прилагодување на јачината на звукот, потоа копче за вклучување на вибрациите на основата, копче M за ресетирање на врската со индикаторите и копче за вклучување LED светлото. Имено, со притискање на копчето со слика на светилка се пали ЛЕД-то сместено во „антената“ на основата, така што основата (ресиверот) може да се користи и како мала ламба.
  Индикаторите ESCOL WRS се напојуваат со една батерија од 9V (6F22), додека основата се напојува од 2 батерии ААА. Комплет од овие индикатори доаѓа спакуван во убаво пластично транспортно куќиште, а заедно со основата и индикаторите добивате и комплет батерии за нив. Пакетот вклучува и ремен за носење на основата околу зглобот.
  Опсег: 200-250 m, класа на запечатување и отпор: IP66
  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk