Enter

Enter Feeder Rod Rest Front

Enter Feeder Rod Rest Front

Регуларна цена 570 ден
Регуларна цена Акциска цена 570 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 2

Држач за фидер со флексибилно или ротирачко крајно вратило (механизам за внатрешно заклучување) кое може да се прилагоди во саканата положба во сите агли од 0-360°. Изработена од мека гума која ги штити трските од оштетување со 11 позиции. Димензии 23,5x9 cm.
Видете повеќе

Информации за клиентите

Држач за фидер со флексибилно или ротирачко крајно вратило (механизам за внатрешно заклучување) кое може да се прилагоди во саканата положба во сите агли од 0-360°. Изработена од мека гума која ги штити трските од оштетување со 11 позиции. Димензии 23,5x9 cm.

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.