Enter

Enter Cador za sonce 220 Black

Enter Cador za sonce 220 Black

Регуларна цена 2,150 ден
Регуларна цена Акциска цена 2,150 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 2

Рибарски чадор црна боја, изработен од 190D водоотпорен материјал, прилагодлив наклон, конструкција од осум шипки го прави стабилен на дожд и ветер. Спакувано во транспортна торба. Дијаметар 2,2 m.
Видете повеќе

Информации за клиентите

Рибарски чадор црна боја, изработен од 190D водоотпорен материјал, прилагодлив наклон, конструкција од осум шипки го прави стабилен на дожд и ветер. Спакувано во транспортна торба. Дијаметар 2,2 m.

Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 3-5 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.