Formax

Elegance Pro Ng Feeder 3.90m 120g

Elegance Pro Ng Feeder 3.90m 120g

Регуларна цена 5,500 ден
Регуларна цена Акциска цена 5,500 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

Продадено

Нова генерација на Elegance Pro Feeder прачки создадени според барањата на нашиот тест риболовец и конкурент Дарко Тодосијевиќ. Овие шипки се изработени од јаглерод HM2 и опремени со водилки за Sea Guide, ергономски обликувани држачи за трска со навој во комбинација од јаглерод и метал и рачки направени од EVA материјал и плута. Во оваа серија, сега има дури 6 прачки со тежини за фрлање од 50 g до 120 g, кои покриваат многу поширок опсег на ситуации за риболов од класичната серија Elegance Pro (која сè уште е достапна). Прачките од новата серија Elegance Pro NG можат успешно да се користат и во натпревари и во бесплатен (рекреативен) риболов на реки и езера со средна големина како Морава, а најсилните модели со тежина на леење од 100 и 120 g се одлични дури и за поголемите реки.

Должина 3,90 м
Тежина на фрлање 120 g
Број на делови 3 + 3 врвови
Фидер врвови 1.5, 2.0 i 3.0 oz
Бренд Formax
Тежина 242 g

Видете повеќе
 • Нова генерација на Elegance Pro Feeder прачки создадени според барањата на нашиот тест риболовец и конкурент Дарко Тодосијевиќ. Овие шипки се изработени од јаглерод HM2 и опремени со водилки за Sea Guide, ергономски обликувани држачи за трска со навој во комбинација од јаглерод и метал и рачки направени од EVA материјал и плута. Во оваа серија, сега има дури 6 прачки со тежини за фрлање од 50 g до 120 g, кои покриваат многу поширок опсег на ситуации за риболов од класичната серија Elegance Pro (која сè уште е достапна). Прачките од новата серија Elegance Pro NG можат успешно да се користат и во натпревари и во бесплатен (рекреативен) риболов на реки и езера со средна големина како Морава, а најсилните модели со тежина на леење од 100 и 120 g се одлични дури и за поголемите реки.

  Должина 3,90 м
  Тежина на фрлање 120 g
  Број на делови 3 + 3 врвови
  Фидер врвови 1.5, 2.0 i 3.0 oz
  Бренд Formax
  Тежина 242 g

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk