Ecusima

Ecusima 2000

Ecusima 2000

Регуларна цена 2,670 ден
Регуларна цена Акциска цена 2,670 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

Продадено

Лесна и многу прецизно изработена машина за универзална намена, одлична за лесен риболов со блинкер или тапа. Има лежиште 4 + 1, прецизна предна сопирачка, рачка на преклопување со удобна гумена завршеток.
\n
\nБрој на лагери: 9 + 1
\nПренос: 5.1: 1
\nМарка: Ryboi
\nКапацитет: 0,23 / 155 m
\nТежина: 262 g

Видете повеќе
 • Лесна и многу прецизно изработена машина за универзална намена, одлична за лесен риболов со блинкер или тапа. Има лежиште 4 + 1, прецизна предна сопирачка, рачка на преклопување со удобна гумена завршеток.
  \n
  \nБрој на лагери: 9 + 1
  \nПренос: 5.1: 1
  \nМарка: Ryboi
  \nКапацитет: 0,23 / 155 m
  \nТежина: 262 g

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk