Cormoran

Cormoran Pro Carp Xr 12' 3.60m 3.50lb

Cormoran Pro Carp Xr 12' 3.60m 3.50lb

Регуларна цена 3,200 ден
Регуларна цена Акциска цена 3,200 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 1

SM20 јаглеродни влакна
Прстени од титаниум оксид
Конфигурација на прстен: 16-40mm
ЕВА
Должина: 3,60 m
Моќност: 3,5 lb
Должина на делот: 187 см
Секции: 2
Прстени: 6
Тежина: 365 g

Видете повеќе
 • SM20 јаглеродни влакна
  Прстени од титаниум оксид
  Конфигурација на прстен: 16-40mm
  ЕВА
  Должина: 3,60 m
  Моќност: 3,5 lb
  Должина на делот: 187 см
  Секции: 2
  Прстени: 6
  Тежина: 365 g

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk