Cormoran

Cormoran Feeder 3.60m 180g Bull Fighter

Cormoran Feeder 3.60m 180g Bull Fighter

Регуларна цена 3,600 ден
Регуларна цена Акциска цена 3,600 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

Продадено

– Должина: 3,60м
Максимална моќност:  180гр
Делови: 3 + 2
Тежина на прачка: 275гр
Големина на затворена прачка: 128cm
Врвови: Црвен и зелен.

Видете повеќе
 • – Должина: 3,60м
  Максимална моќност:  180гр
  Делови: 3 + 2
  Тежина на прачка: 275гр
  Големина на затворена прачка: 128cm
  Врвови: Црвен и зелен.

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk