Enter

Enter Z Feeder 4000

Enter Z Feeder 4000

Регуларна цена 1,920 ден
Регуларна цена Акциска цена 1,920 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 1

Телото на машината е изработено од композитни материјали, додека макарата е изработена од алуминиум.
Макарата има плитка V форма погодна за долги фрлања. Машината е опремена со лагери 7+1, систем за осцилација S-Curve (кој овозможува прецизно намотување на конецот на самата макара) како и дополнително прецизно влечење и моќноста. Роторот е компјутерски балансиран, додека рачката е изработена од алуминиум, CNC исечен со исклучително квалитетна гумена рачка. Елегантна и прецизна, а во исто време и квалитетна и силна - оваа машина со неверојатна леснотија ќе ги извади и најтешките риби од најбрзите речни текови!

Број на лагери 7+1

Пренос: 5.2:1
Бренд: Ентер
Капацитет: ∅ 0.30mm - 120m
Тежина: 318 gr
Големина: 4000

Видете повеќе
 • Телото на машината е изработено од композитни материјали, додека макарата е изработена од алуминиум.
  Макарата има плитка V форма погодна за долги фрлања. Машината е опремена со лагери 7+1, систем за осцилација S-Curve (кој овозможува прецизно намотување на конецот на самата макара) како и дополнително прецизно влечење и моќноста. Роторот е компјутерски балансиран, додека рачката е изработена од алуминиум, CNC исечен со исклучително квалитетна гумена рачка. Елегантна и прецизна, а во исто време и квалитетна и силна - оваа машина со неверојатна леснотија ќе ги извади и најтешките риби од најбрзите речни текови!

  Број на лагери 7+1

  Пренос: 5.2:1
  Бренд: Ентер
  Капацитет: ∅ 0.30mm - 120m
  Тежина: 318 gr
  Големина: 4000

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk