Enter

Enter Futrola Za Trski 1.65

Enter Futrola Za Trski 1.65

Регуларна цена 2,450 ден
Регуларна цена Акциска цена 2,450 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

Продадено

Висококвалитетно и тврда футрола за трски изработено од многу цврсто и висококвалитетно платно со специјална облога, дизајнирана да собере од 1 до 3 трски со монтирани машини. Футролата од десната страна има посебен џеб со преграда за чување опрема за риболов. Сите прегради се затвараат со патент. Задниот дел на футролата има лента за на рамо и рачка, па затоа е многу практична и лесна за носење.
Видете повеќе
 • Висококвалитетно и тврда футрола за трски изработено од многу цврсто и висококвалитетно платно со специјална облога, дизајнирана да собере од 1 до 3 трски со монтирани машини. Футролата од десната страна има посебен џеб со преграда за чување опрема за риболов. Сите прегради се затвараат со патент. Задниот дел на футролата има лента за на рамо и рачка, па затоа е многу практична и лесна за носење.
  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk