Enter

Enter Rod Pod

Enter Rod Pod

Регуларна цена 3,200 ден
Регуларна цена Акциска цена 3,200 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

На залиха 1

Исклучително цврст и стабилен под изработен од алуминиум. Опремен е со шипки за три прачки долги 60 см. Централната шипка е долга 71 cm, но по потреба може да се продолжи од двете страни за дополнителни 28 cm. Поддршка со една точка каде што се наоѓа механизмот за прилагодување на навалување. Рачката на шипката има две телескопски ногарки (максимална должина 97 cm), што овозможува прилагодување на висината, како и прилагодување на сите услови на теренот. Способност за ротирање 360 степени.
Видете повеќе
 • Исклучително цврст и стабилен под изработен од алуминиум. Опремен е со шипки за три прачки долги 60 см. Централната шипка е долга 71 cm, но по потреба може да се продолжи од двете страни за дополнителни 28 cm. Поддршка со една точка каде што се наоѓа механизмот за прилагодување на навалување. Рачката на шипката има две телескопски ногарки (максимална должина 97 cm), што овозможува прилагодување на висината, како и прилагодување на сите услови на теренот. Способност за ротирање 360 степени.
  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk