Formax

Competition 440 Net Handle

Competition 440 Net Handle

Регуларна цена 2,200 ден
Регуларна цена Акциска цена 2,200 ден
- Liquid error (snippets/price line 91): divided by 0% Продадено

Продадено

Силна и лесна рачка изработена од јаглерод HM2. Стекот е изработен од четири дела кои одат еден врз друг, за да може да се скрати и да се користи во помали должини по желба и потреба. Опремен е со метален/стандарден навој за која било глава на дупчалка, гумен приклучок на врвот (кога рачката е преклопена за транспорт) и метална навојна капа на крајот од рачката. Рачката се склопува со одвртување на капачето на крајот, извлекување на секој од деловите посебно и потоа деловите одат еден врз друг. Тоа е одличен избор и за натпревари и за редовен риболов.

Должина 4,40 м
Бренд Formax
Тежина 465 g

Видете повеќе
 • Силна и лесна рачка изработена од јаглерод HM2. Стекот е изработен од четири дела кои одат еден врз друг, за да може да се скрати и да се користи во помали должини по желба и потреба. Опремен е со метален/стандарден навој за која било глава на дупчалка, гумен приклучок на врвот (кога рачката е преклопена за транспорт) и метална навојна капа на крајот од рачката. Рачката се склопува со одвртување на капачето на крајот, извлекување на секој од деловите посебно и потоа деловите одат еден врз друг. Тоа е одличен избор и за натпревари и за редовен риболов.

  Должина 4,40 м
  Бренд Formax
  Тежина 465 g

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk