Formax

Blaze 3000

Blaze 3000

Регуларна цена 1,530 ден
Регуларна цена 1,800 ден Акциска цена 1,530 ден
- 15% Продадено

Продадено

Модерно дизајнирана и висококвалитетна машина опремена со 5 + 1 лагери, прецизна предна сопирачка и одлично жици, што е благодарение на вградениот систем „S-Stroke“. Исто така, има водилка за конец против извиткување и силна рачка за сечење со удобен гумен држач. Моделот 3000 има метална макара со капацитет од 0,20 / 180 m и е одличен избор за ловење со блинкер, но доаѓа и со подлабока резервна макара од графит (0,25 / 200) што ја зголемува неговата употребливост многукратно.

Број на лагери 5 + 1
Пренос 5.0: 1
Марка Формакс
Капацитет 0,20 / 180 m
Тежина 255 g

Видете повеќе
 • Модерно дизајнирана и висококвалитетна машина опремена со 5 + 1 лагери, прецизна предна сопирачка и одлично жици, што е благодарение на вградениот систем „S-Stroke“. Исто така, има водилка за конец против извиткување и силна рачка за сечење со удобен гумен држач. Моделот 3000 има метална макара со капацитет од 0,20 / 180 m и е одличен избор за ловење со блинкер, но доаѓа и со подлабока резервна макара од графит (0,25 / 200) што ја зголемува неговата употребливост многукратно.

  Број на лагери 5 + 1
  Пренос 5.0: 1
  Марка Формакс
  Капацитет 0,20 / 180 m
  Тежина 255 g

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
   Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис, и е во време трање од 2-3 работни дена.
  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
   Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).
 • Повраток на Пари/Продукт Во рокот 7 работни дена, доколку продуктот не е оштетен и ради Х причина клиентот сака да го смени или да му се вратат приозводот должен е да пријави на 078/223-756, исто така клентот е должен да ги плати транспортните трошоци.

 • За сите дополнителни прашања може да не конкатирате на 078/223-756 или на email contact@vardarshop.mk