Formax

Кутија за мамци црвена

Кутија за мамци црвена

Регуларна цена 250 ден
Регуларна цена Акциска цена 250 ден
Liquid error (snippets/price line 89): divided by 0% Продадено

Продадено

Видете повеќе
  • Димензиите се 16 x 16 x 6 cm.
    \nМногу генијално дизајнирана и добро изработена кутија за црви и други мамки. Капакот e со дупки за црвите да имаат воздух, односно да не се задушат, капакот е со гума така што случајно отворање и непријатно расејување на мамците не може да се случи.

  • Со секоја нарачка над 1.500 ден доставата е бесплатна. Секоја нарачка помала од 1.500 ден клентот е должен сам да си ја плати доставата, цената на доставата зависи од местото каде се врши доставата.
    Доставата се врши преку Cargo Express, и е во време трање од 2-3 работни дена.

  • Секоја нарачка пред да се прати детално се проверува дали продуктот е во исправна состајба, дали има физички или други оштетувања од како детално ќе се провери и се утврди дека е се во ред се пакува во оргиналната амбалажа се пакува во соодветна амбалаза за транспорт (да не дојде до оштетување) и се испраќа до клиентот.
    Доколку при прием на нарачката од страна на доставувачот има видливи траги на удари или било какви деформации на амбалажата и слични остетувања клентот е должен веднаш да се јави во ВардарШоп (Тел: 078/223-756) за понатамошни упатства (доколку дојде до оштетување на производот при транспорт клиентот нема да биде оштетен).

Неодамна видени